top of page
Search

Ziemassvētku pēcpusdiena apkaimes bērniem

Updated: Jan 2, 2022

18. decembrī meža ielokā “Mežauļos”, kur atrodas zirgu un cilvēku labsajūtas centrs “Dabas zirgi” jau no paša rīta sākās rosība: tika uzposts mājas pagalms, lai pie eglītes un iekurtas uguns pulcinātu apkaimes jaunākos iedzīvotājus.

Pateicoties kaimiņu atsaucībai, kopīgiem spēkiem izdevās uzburt svētku sajūtu un iepriecināt mazās sirsniņas!

Visu pirms viesi tika aicināti iepazīties ar “Dabas zirgi” iemītniekiem- ikvienam bija iespēja samīļot un pacienāt ar burkāniem kādu no zirgiem, kuri ar lielu interesi vēroja atbraucējus. Bērnu lielākās simpātijas un attiecīgi arī lielāko burkānu daudzumu izpelnījās Plūme un Melone.

Pasākuma turpinājumā kapelas “Brička” vadībā notika vairākas Ziemassvētku rotaļas un danči, kas izraisīja lielu sajūsmu un jautrību ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem. Pēc kārtīgas izkustēšanās bija iespēja atgūt zaudētās kalorijas, nobaudot grillā ceptas desiņas un citus sagadātos gardumus. Īpašs paldies “Upmaļi” māju iemītniekiem- Paldies Mārai un Žermēnai par izcili skaistajām un gardajām kūkām, meduskūku un kēksu, kuru viesi apēda līdz pēdējam gabaliņam! Paldies arī Kārlim, kurš palīdzēja bērniem pašiem izgatavot savu iesmu desu cepšanai!

Pēc nelielas izsalkuma remdēšanas negaidot ieradās galvenais pārsteigums- Ziemassvētku zirgs Faira! Viņa uz muguras atnesa dāvanu maisu, kur slēpās garšvielas karstajam dzērienam un dāvaniņas bērniem.

Dāvanās mazajiem bija pašu ceptas un dekorētas piparkūkas, ko bija sagatavojuši apkaimes jaunieši: Dominiks, Bernards, Viktorija un Gregors. Paldies viņiem par ieguldīto laiku un enerģiju!


Pasākums noslēdzās baudot karstos dzērienus un sirsnīgas sarunas.


Paldies ikvienam, kurš iesasitījās, lai pasākums izdotos mīļš un sirsnīgs:

Paldies “Mežauļi” saimniekiem Līgai un Raimondam Brodužiem

Paldies kapelai “Brička” -Līgai Brodužai un Līvai Priedei

Paldies Mekšu ģimenei no “Kalnbērziem”

Paldies Inesei Kuklei no “Lielratniekiem”

Paldies Mārai, Žermēnai un Kārlim no “Upmaļiem”



0 comments
bottom of page