top of page
Search

Gaidot svētkus, 24.11.22. notiks kopīga Adventes vainagu darināšana Mellupos

Projektā "Augam viedi un veseli Mežiniekos", ko līdzfinansē Ķekavas novada pašvaldība, turpinās praktiska darbošanās un izglītošanās: 24. novembrī notiks otrā meistarklase, šoreiz tēma svētku noskaņās - Adventes vainagu gatavošana floristes un interjera dizaineres Kristīnes Behmanes vadībā.





Meistarklasē radošā atmosfērā, veidosim katrs savu - īpašo, nebirstošo skuju vainadziņu, kuru varēs gan likt uz galda, gan karināt pie durvīm. Nav nepieciešamas priekšzināšanas, tikai prieks un vēlme darboties!


Pasākums notiks Mellupu sociālās mājas saieta zālē, adrese: "Lilijas", Mellupi, Ķekavas pagasts. Meistarklases prognozētais ilgums no plkst. 18.00 līdz 20.30


Dalībnieku skaits ierobežots, iepriekšēja pieteikšanās: aizpildot anketu https://ej.uz/augam_viedi.


Ieeja par ziedojumu 5EUR apmērā, skaitot to uz biedrības kontu ar mērķi "Ziedojums": Biedrība „Mežinieku apkaimes attīstībai” Reģistrācijas Nr.: 40008208339 Banka: AS Swedbank, SWIFT: HABALV22 Konts: LV16HABA0551036622370


Apmeklējot šo pasākumu, jūs piekrītat tikt fotografēti un filmēti projekta un biedrības "Mežinieku apkaimes attīstībai" publicitātes vajadzībām mājaslapā, sociālajos medijos un tml.

Projekts tiek īstenots Ķekavas novada pašvaldības fizisko personu un nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursa programmā.

0 comments
bottom of page