top of page
Search

Pirmā jauniešu tikšanās pulcē 17 dalībniekus

Updated: Oct 6, 2022

3.jūnijā aizvadīta pirmā tikšanās jauniešiem Mežiniekos un patiesi liels prieks, ka bija jūtama milzīga atsaucība, jo uz satikšanos bija ieradušies 17 dalībnieki.

Šaubu nav- mūsu apkaimē ir brīnišķīgi jaunieši!

Vakara gaitā kopīgās sarunās jaunie prāti tika iepazīstināti ar biedrības darbību un iespējām iesaistīties. Biedrību pārstāvēja un jauniešus uzrunāja Ulla Antona, savukārt par šī brīža projektiem un iespējamo iesaiti tajos pastāstīja Inese Kukle.

Iepriecinoši ir tas, ka apkaimes attīstības vīzija saskan gan jaunajai, gan vecajai paaudzei. Jaunieši zina, ko grib, ko var un ko vajadzētu darīt, lai dzīve Mežiniekos kļūtu vēl labāka. Viņi izrādīja interesi par kopīgas tikšanās vietas, sporta laukuma izveidi, pauda vēlmi iesaistīties video veidošanā par Mežiniekiem, aktīvi līdzdarboties Mežinieku svētku veidošanā un kampaņas "Atver durvis" organizēšanā. Viņi grib sportot, atpūsties, iesaistīties, palīdzēt un to apliecināja arī kopīgi veidotais futbola mačs tikšanās noslēgumā, kā arī jau nospraustais datums, laiks un vieta nākamajai tikšanās reizei z/s "Valmoniras"

Jaunieši, kas vēlās līdzdarboties savas un līdzcilvēku dzīves kvalitātes uzlabošanā Mežiniekos, tiek aicināti sazināties ar jauniešu koordinatoru Bernardu 25728216.

Iespējas ir!


Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.



0 comments
bottom of page