top of page
Search

Mežinieku jaunieši tiekas un svin pašu organizētus svētkus

2.jūlijā 2022.gadā Mežinieku jaunieši tikās z/s “Valmoniras”, lai iepazītos, lai aktīvi atpūstos un runātu par lietām, kas var uzlabot dzīvi kopienā. Prieks bija redzēt jauniešus tik kuplā skaitā! Brīnišķīgi jaunieši!

Pasākuma programma paredzēja diskusiju par Mežinieku kopienu, futbola maču kopā ar Riharda Gorkša futbola kluba audzēkņiem, picu gatavošanu, galda spēles.

Sākotnēji jauniešus ar iedvesmojošu uzrunu un vērtīgo dzīvesstāstu uzrunāja z/s “Valmoniras” īpašnieks Ilgvars Bite. Jauniešiem bija iespēja iepazīties ar z/s “Valmoniras”. Iedvesmojoši!

Jauniešiem tika sniegta izsmeļoša informācija par biedrību “Mežinieku apkaimes attīstībai” Mežinieku kopienā realizētajām iniciatīvām un nākotnes plāniem, iespējām. Un tādu ir daudz!

Dienas gaitā tika organizētas dažādas saliedēšanās aktivitātes un diskusijas par iespējamo jauniešu ieguldījumu Mežinieku kopienā. Jaunieši ir gatavi aktīvi iesaistīties atbalsta sniegšanā vecāka gadagājuma cilvēkiem dažādu tehnoloģiju, viedierīču apguvē un citās aktivitātēs.


Jāatzīmē, ka šo pasākumu “Mežinieku apkaimes jauniešu svētki” organizēja paši jaunieši. Malači!

Jauniešiem padomā jau ir nākamās aktivitātes.

Pasākumā kopumā piedalījās 20 Mežinieku jaunieši.

Paldies ieinteresētajiem aktīvajiem jauniešiem un atsaucīgajiem z/s “Valmoniras” pārstāvjiem!





0 comments
bottom of page